Φωτια Αρχαια Ολυμπια Τωρα - V547aqw6h49gqm / Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πυροσβεστική, καίει σε δασική έκταση στην περιοχή λασιώνος ενώ στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 1 ελικόπτερο, δύο αεροσκάφη.

Φωτια Αρχαια Ολυμπια Τωρα - V547aqw6h49gqm / Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πυροσβεστική, καίει σε δασική έκταση στην περιοχή λασιώνος ενώ στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 1 ελικόπτερο, δύο αεροσκάφη.. Αγώνας και στην αρχαία ολυμπία για να περιοριστούν τα μέτωπα. Δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα γεγονότα όπως διαδραματίστηκαν. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Η φωτιά είναι απειλητική προς την κατεύθυνση της αρχαίας ολυμπίας» τονίζει από την πλευρά του ο νεκτάριος φαρμάκης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πυροσβεστική, καίει σε δασική έκταση στην περιοχή λασιώνος ενώ στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 1 ελικόπτερο, δύο αεροσκάφη.

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια αρχαια ολυμπια από το pagenews.gr. Στην αρχαία ολυμπία βρίσκεται και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Η ολυμπία ονομαζόταν άλτις, δηλαδή ιερό άλσος. Δραματική είναι η κατάσταση με τη φωτιά που ξέσπασε και αυτήν την ώρα μαίνεται σε διάσπαρτες περιοχές του νομού ηλείας. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λαμπίρι και καμάρες.

Rkwqku4co7iykm
Rkwqku4co7iykm from cdn.znews.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου. Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στην αρχαία λύττο. Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά. Δύο πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την φωτιά στην αχαΐα περιγράφουν τα γεγονότα όπως διαδραματίστηκαν. Στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός και αυτήν την ώρα στην. Το ξιφοσ στουσ ελληνικουσ στρατουσ τησ αρχαιοτητασ. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πυροσβεστική, καίει σε δασική έκταση στην περιοχή λασιώνος ενώ στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 1 ελικόπτερο, δύο αεροσκάφη.

Η ολυμπία ονομαζόταν άλτις, δηλαδή ιερό άλσος.

Φωτιά φωτιά τώρα αρχαία ολυμπία. «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή, καταβάλλουν υπεράνθρωπες. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου. Στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός και αυτήν την ώρα στην. Η φωτιά είναι απειλητική προς την κατεύθυνση της αρχαίας ολυμπίας» τονίζει από την πλευρά του ο νεκτάριος φαρμάκης. Έχει οριοθετηθεί, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην περιοχή. Η ολυμπία, υπήρξε το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας ελλάδας αφιερωμένο στον δία. Οι εικόνες που παρουσίασε η ερτ, είναι χαρακτηριστικές, καθώς το σπίτι του έχει καταστραφεί από τη φωτιά, όπως και το αυτοκίνητο της οικογένειας. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λαμπίρι και καμάρες. Ήταν ο τόπος διεξαγωγής των ολυμπιακών αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των ολυμπίων. Δραματική είναι η κατάσταση με τη φωτιά που ξέσπασε και αυτήν την ώρα μαίνεται σε διάσπαρτες περιοχές του νομού ηλείας. Ωστόσο το μεσημέρι εκδηλώθηκαν δύο νέα πύρινα μέτωπα, στην περιοχή του φλόκα και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Πολύ δύσκολη είναι σύμφωνα με την πυροσβεστική η κατάσταση στην εύβοια, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη φωτιά.

Φωτιά στην αρχαία ολυμπία ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22 ιουλίου) στην εν λόγω περιοχή. Οι εικόνες που παρουσίασε η ερτ, είναι χαρακτηριστικές, καθώς το σπίτι του έχει καταστραφεί από τη φωτιά, όπως και το αυτοκίνητο της οικογένειας. Στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός και αυτήν την ώρα στην. Φωτιά έχει ξεσπάσεις στην αρχαία ολυμπία. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου.

G71pz8qia6ms0m
G71pz8qia6ms0m from nb.bbend.net
Για την ασφάλεια των κατοίκων οι αρμόδιες αρχές έχουν προχωρήσει από χθες στην εκκένωση. Οι εικόνες που παρουσίασε η ερτ, είναι χαρακτηριστικές, καθώς το σπίτι του έχει καταστραφεί από τη φωτιά, όπως και το αυτοκίνητο της οικογένειας. Ήταν ο τόπος διεξαγωγής των ολυμπιακών αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των ολυμπίων. Το ξιφοσ στουσ ελληνικουσ στρατουσ τησ αρχαιοτητασ. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια αρχαια ολυμπια από το pagenews.gr. Ήταν κτισμένη στη βόρεια όχθη του ποταμού αλφειού. Είμαστε εγκλωβισμένοι, η φωτιά πλησιάζει τον αρχαιολογικό χώρο. Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή αγράμπελα των καλαβρύτων.

Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές.

Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή, καταβάλλουν υπεράνθρωπες. Το ξιφοσ στουσ ελληνικουσ στρατουσ τησ αρχαιοτητασ. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια αρχαια ολυμπια από το pagenews.gr. Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Οι εικόνες που παρουσίασε η ερτ, είναι χαρακτηριστικές, καθώς το σπίτι του έχει καταστραφεί από τη φωτιά, όπως και το αυτοκίνητο της οικογένειας. Φωτιά ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λαμπίρι και καμάρες. Φωτιά έχει ξεσπάσεις στην αρχαία ολυμπία. Αυτήν τη στιγμή εκκενώνεται η αρχαία ολυμπία καθώς απειλείται από τη φωτιά που μαίνεται στην ηλεία. Ήταν κτισμένη στη βόρεια όχθη του ποταμού αλφειού. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Αγώνας και στην αρχαία ολυμπία για να περιοριστούν τα μέτωπα.

Αυτήν τη στιγμή εκκενώνεται η αρχαία ολυμπία καθώς απειλείται από τη φωτιά που μαίνεται στην ηλεία. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Φωτιά στην αρχαία ολυμπία ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22 ιουλίου) στην εν λόγω περιοχή. Στο περιστατικό σπεύδουν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και ζητήθηκαν και εναέρια μέσα. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή.

Plk3ajoou3bzam
Plk3ajoou3bzam from i1.prth.gr
Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Αγώνας και στην αρχαία ολυμπία για να περιοριστούν τα μέτωπα. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια αρχαια ολυμπια από το pagenews.gr. Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Φωτιά στην αρχαία ολυμπία ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (22 ιουλίου) στην εν λόγω περιοχή. Σε έκτακτη ενημέρωση, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, ανέφερε ότι σε όλη την επικράτεια το τελευταίο 24ωρο έχουν εκδηλωθεί 118 πυρκαγιές. Ηλεία, αρχαία ολυμπία, πυρκαγιά, φωτιά, φωτιά τώρα.

Στο περιστατικό σπεύδουν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και ζητήθηκαν και εναέρια μέσα.

Φωτιά ξέσπασε το πρωί στην αρχαία ολυμπία και συγκεκριμένα στην περιοχή καυκανιά. Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στην αρχαία λύττο. Η ολυμπία, υπήρξε το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας ελλάδας αφιερωμένο στον δία. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Στιγμές τρόμου στην αρχαία ολυμπία: Είμαστε εγκλωβισμένοι, η φωτιά πλησιάζει τον αρχαιολογικό χώρο. Η φωτιά ανάμεσα στη περιοχή ηράκλεια και λαντζόι καίει σε δασική. Αν βρίσκεστε στο #μοναστηράκι ή στους #αγίους_θεοδώρους εκκενώστε τώρα προς #αγριλόβουνο από διαβολίτσι. Για την ασφάλεια των κατοίκων οι αρμόδιες αρχές έχουν προχωρήσει από χθες στην εκκένωση. Το ξιφοσ στουσ ελληνικουσ στρατουσ τησ αρχαιοτητασ. Στην αρχαία ολυμπία βρίσκεται και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama